Berlin
€18 (basis) / €14 (-25/65+) / €8 (-19 jaar) Oud Justitiepaleis, Britselei 55, Antwerpen
Het makersduo Bart Baele en Yves Degryse ensceneert een gerechtelijk onderzoek waarin verwarring het wint van de waarheid. Half documentair, half fictief openbaart Berlin vele perspectieven op één partnermoord in het Frans-Vlaamse grensgebied, via alweer een uitgekiende filmmontage gespreid over meerdere schermen. Deze keer zorgen prangend acteerspel en een installatieparcours met ontluisterende machines voor nog een extra laag. Hoe absurd kunnen grenzen zijn? Voor de jury is Land's End een mooi voorbeeld van hoe kleinmenselijke verhaaltjes via coherente vormingrepen een heel wereldbeeld kunnen gaan bevragen: met name hoe lijntjes op een landkaart hele bedenkelijke werkelijkheden creëren, en al even strikte vakjes in ons hoofd. Berlin zuigt je in een uniek staaltje vertelkunst.
www.berlinberlin.be
Reacties (1)

Eenmaal per maand maken 2 forumgebruikers kans op elk twee tickets voor een voorstelling of concert uit ons aanbod.

Natalie BERLIN he dag Mies, dankje voor je fijne feedback! je kan de meest recente tourdata ook volgen op onze site berlinberlin.be. groeten van het BERLINteam
3 jaren geleden
AUDIO
radiospot Het Theaterfestival 2012
Download op je MP3 player
Persrecensies
120601 Ik heb voor "mijn" stukken bijna gevochten
De jury van het Theaterfestival bekeek het afgelopen jaar 254 theatervoorstellingen. Slechts 12 daarvan haalden de selectie.

120531 Theaterfestival kiest eclectisch
Van 23 augustus tot 1 september 2012 slaat Het Theaterfestival de tenten op in deSingel.
www.knack.be 31 mei 2012 - Els Van Steenberghe

120823 Twaalf voorstellingen die u nooit had mogen missen
De Tijd 23 augustus 2012 - Koen Van Boxem

120831 Berlin spreekt recht in oud justitiepaleis
Gazet van Antwerpen 31 augustus 2012 - Ilse Dewever

Om redenen van auteursrecht kunnen we u het volledige artikel helaas niet tonen. Staat er een link, dan is het artikel online opvraagbaar bij het betrokken medium.
PRINT

meer theater