HETPALEIS
€18 (basis) / €14 (-25/65+) / €8 (-19 jaar) Theaterstudio
er is geen pauze
'This is all' was niet eens een overdreven titel, toen Aidan Chambers hem in 2005 boven zijn nieuwe jeugdroman zette. Met de zelfgerichte nieuwsgierigheid van een bakvis en de wijsheid van een doorleefde moeder laat zijn hoofdpersonage Cordelia Kenn zich uit over vele thema's, de liefde voorop. Marieke Dilles en Femke Heijens hebben zich voor hun podiumbewerking natuurlijk moeten beperken, maar deden dat niet in hun gekozen vormen. Dit is alles gebruikt filmbeelden, geschreven lijstjes en citaten op de overhead. Het resulteert in een van die zeldzame jeugdvoorstellingen waarin een sprekende vorm ook een verrijkende inhoud dekt. Dilles beweegt zich tussen al die frisse gedachten als een vis in het water, en snoert scène per scène je keel strakker toe. Van zoveel complexloosheid kwam de jury gereinigd buiten.
www.hetpaleis.be
Reacties (1)

Eenmaal per maand maken 2 forumgebruikers kans op elk twee tickets voor een voorstelling of concert uit ons aanbod.

Wesley Culbertson As a web site owner I think the material here is really magnificent. I appreciate it for your time. You must maintain it and keep it up forever! Excellent work.
3 jaren geleden
AUDIO
radiospot Het Theaterfestival 2012
Download op je MP3 player
Persrecensies
120601 Ik heb voor "mijn" stukken bijna gevochten
De jury van het Theaterfestival bekeek het afgelopen jaar 254 theatervoorstellingen. Slechts 12 daarvan haalden de selectie.

120531 Theaterfestival kiest eclectisch
Van 23 augustus tot 1 september 2012 slaat Het Theaterfestival de tenten op in deSingel.
www.knack.be 31 mei 2012 - Els Van Steenberghe

120622 Het zomert in het theater
Artsenkrant 22 juni 2012 - Peter Anthonissen

120830 Dit is alles
www.concertnews.be 30 augustus 2012 - Bert Hertogs

Om redenen van auteursrecht kunnen we u het volledige artikel helaas niet tonen. Staat er een link, dan is het artikel online opvraagbaar bij het betrokken medium.
PRINT

meer theater