headerImage
Cursus Amarant . Richard Wagner

Richard Wagner, zijn werk, zijn denken, zijn tijd

Cursus Amarant . Richard Wagner
Locatie
2013 markeert het tweehonderdste geboortejaar van Richard Wagner, wiens status nauwelijks overschat kan worden. Wagner componeerde niet enkel. Hij schreef zijn eigen drama's, liet zijn eigen theater bouwen en schraagde zijn denken met theoretische geschriften waarin hij zijn maatschappelijke, filosofische, religieuze en politieke visie uiteenzette.

cursus €99 lid Amarant of abonnee deSingel / €109 (-26/60+) / €114 niet-leden
cursus + concert za 18 mei 2013 €124 lid Amarant of abonnee deSingel of vzw WagnerVrienden / €134 (-26/60+) / €139 niet-leden

opgelet ! gewijzigde locatie :
Zaal Stanislas
Grote Steenweg 75 2600 Berchem

inschrijven +32 (0)70 23 30 48 of via
www.amarant.be
Reacties (1)

Eenmaal per maand maken 2 forumgebruikers kans op elk twee tickets voor een voorstelling of concert uit ons aanbod.

Vera Mersy David Vergauwen slaagt er weer in om een enthousiast en uiterst grondig beeld te geven van de betekenis van Wagner voor zijn tijdgenoten en voor ons nu bijna tweehonderd jaar later. David goochelt met interessante weetjes, maakt gebruik van verhelderend beeldmateriaal en illustreert zijn betoog met muziekpareltjes. Hij trekt voortdurend parallellen naar andere muziekstukken en componisten, naar andere kunstvormen en opvattingen uit Wagners en onze tijd. Voeg daarbij een duidelijke en omvangrijke gedrukte cursus en je beseft dat deze Amarantcursus weer een geweldige kans om te genieten is.
3 jaren geleden

meer kunstcampus