headerImage
Trisha Brown Dance Company

Foray Forêt (1990), How long ... (2005), I love my robots (2007)

Trisha Brown Dance Company
€30 (-25/65+ €25 / -19 jaar €8) Rode zaal
pauze ~ 21 uur
Trisha Brown is een levende legende. In de jaren zestig verlegde ze samen met gelijkgestemde artiesten in New York de grenzen van de 'modern dance'. Ze experimenteerde door te dansen op alternatieve locaties zoals daken en muren. Ondertussen is ze zeventig geworden en verrast ze ons nog steeds. U krijgt drie choreografieën te zien waarvan de laatste op het moment van dit schrijven net gecreëerd werd. In
'I love my robots' kan u zien hoe de bewegende sculpturen van de Japanse kunstenaar Kujiro Okazaki interageren met de dansers. Een fantastisch werk, fris en grappig, met een Japanse touch! In 'Foray Forêt' treedt een heuse fanfare aan. In het meesterwerk 'how long does the subject linger on the edge of the volume' worden dans, muziek en grafische elementen via de computer geïntegreerd tot één geheel. Altijd vernieuwend, altijd dansend, altijd spirit: Trisha Brown!
www.trishabrowncompany.org
Reacties (1)

Eenmaal per maand maken 2 forumgebruikers kans op elk twee tickets voor een voorstelling of concert uit ons aanbod.

s.t.g. amazing !
7 jaren geleden
Persrecensies
Trisha Brown in deSingel
De Tijd 19/03/2008

De fanfare speelt ten dans
Zoals vanouds zijn de groepsbewegingen verbluffend, spits en creatief.

Op het podium
Trends 20/03/2008

Om redenen van auteursrecht kunnen we u het volledige artikel helaas niet tonen. Staat er een link, dan is het artikel online opvraagbaar bij het betrokken medium.
PRINT

meer dans