mamaza & Ensemble Nikel
€18 (basis) / €14 (-25/65+) / €8 (-19 jaar) Theaterstudio
er is geen pauze
Vorig seizoen leerde u mamaza kennen als Artiste Associé. Ioannis Mandafounis, Fabrice Mazliah en May Zarhy presenteerden een heel seizoen lang nieuw en bestaand werk, in deSingel en op locatie. Zij werkten in onze Theaterstudio ook aan een nieuwe creatie in combinatie met live muziek. Hiervoor klopten ze aan bij het Ensemble Nikel. In hun artistieke ontplooiing is samenwerken immers cruciaal, zo vindt mamaza. Twee leden van deze vierfkoppige internationale muziekgroep doen mee: Yaron Deutsch en Reto Staub.

Andermaal zet mamaza waarneming en zintuiglijkheid als thema in. Wat is de relatie tussen kijken, voelen en horen? Samen met Nikel verkennen ze in hun gecreëerde choreografische ruimte de spanning tussen het visuele en het fysieke. 'The Nikel Project' is een creatie waarbij noch de dans noch de muziek voor de volle honderd procent benaderd wordt. Hard klinkende beelden en zichtbare geluiden zijn het resultaat van de confrontatie tussen de muziek en de manifestatie ervan op scène. mamaza en Ensemble Nikel nodigen u uit om dit geheel zowel waar te nemen als te bevragen. U bent immers de actief betrokken observator in hun verhaal ...

Reacties (1)

Eenmaal per maand maken 2 forumgebruikers kans op elk twee tickets voor een voorstelling of concert uit ons aanbod.

Magda Hendrickx Leuke vondsten maar als geheel niet zo boeiend. Sommige scenes langdradig. Meer met 'geluid' gewerkt dan met muziek. Dans kan je het ook niet meer noemen.
3 jaren geleden
Maakt deel uit van
PRINT

meer dans