headerimage

grandeur en avontuur

Op basis van een internationaal, uitdagend en multiple kunstenprogramma brengt deSingel artiesten, toeschouwers en aspirant-artiesten samen in een klimaat van kritische reflectie en grensverleggende creativiteit.

theater, dans, muziek en architectuur

deSingel is een kunstsite voor theater, dans, muziek en architectuur voor een breed kunstminnend publiek. Het is tegelijk een plek voor de hedendaagse, kritische en grensoverschrijdende canon én een broedplaats voor artistieke creatie, nieuwe tendensen en inzichten. Het grootse gebouw biedt niet alleen ruimte voor het presenteren, maar ook voor het produceren en ontsluiten. Als hedendaags en internationaal georiënteerde kunstcampus gaan we ook voluit voor permanente kunsteducatie.

grootschalige infrastructuur

Onze grootschalige infrastructuur bestaat uit een middelgrote concertzaal (966 pl.), een grote zaal voor theater en dans (803 pl.), een tentoonstellingsruimte, een muziekstudio (150 pl.) en een theaterstudio (270 pl.). U bent ook steeds welkom in onze goed gedocumenteerde leeszaal. Voor een drankje en een hapje kan u permanent terecht in ons Grand café.