Sidi Larbi Cherkaoui & Studenten Dans Conservatorium 2012

Reacties (20)

Once a month 2 winners win two tickets to a concert or performance on our programme.

Theo Otté Zelden zo'n prachtige dansvoorstelling meegemaakt. De combinatie Sidi Larbi Cherkaoui met de studenten dans is een schot in de roos! Wat een prestatie! Als dit het begin is van een vruchtbare samenwerking, dan hebben we nog heel wat te verwachten!
3 years ago
rosemarijn Venn was gewoon prachtig! Deze voorstelling gaf ons bovendien de kans om nog eens te genieten van de prachtige choreografieën van Sidi Larbi. We hebben genoten van de eerste tot de laatste minuut..... knap om te zien hoe al die verschillende stukken verwerkt werden tot één, vloeiend geheel, ontroerend het enthousiasme waarmee deze jonge dansers op de scene het beste van zichzelf hebben gegeven en verbluffend om te zien op welk niveau deze 'studenten' gedanst hebben. Mooi ook hoe muziek en zang verwerkt werden in het geheel. Het applaus na de voorstelling was veelzeggend..... We zijn dit jaar echt verwend voor wat het aanbod aan dansvoorstellingen betrof. Ik hoop volgend jaar op meer van dat !
3 years ago
van nederkassel hilde virtuoos,mooie afwisseling tussen snelle en trage stukken, prachtige zang,super toffe muziekale ondersteuning, voor al de harp en de pauken een voorstlling die nog lang in mijn geheugen zal hangen en met plezier!!!! proficiat voor het jonge geweld!!
3 years ago
Johan Smets wordt Venn nog ergens herhaald? wij komen graag nog eens zelf en brengen onze vrienden mee ! onder ons gezegd: dit was zowat het beste wat de laatste jaren hebben gezien op de voorstellingen van Sidi Larbi zelf tena.
3 years ago
Fred Entbrouxk We hebben er danig van genoten. Ze waren uitzonderlijk sterk. Wij zijn geen kenners, maar men ziet onmiddellijk dat er hier sterk werd gepresteerd. Fred Entbroux
3 years ago
Marthe Temmermans Venn heeft mij diep geraakt. Wanneer beroepskrachten tewerk gaan die het beste uit de mens halen dan worden talenten expressie en persoonlijkheid ten top gedreven. De studenten toonden ons dat op een sublieme wijze.
3 years ago
Kris Pelzer Proficiat aan aan alle makers en dansers van Venn .Het was een voorstelling in harmonie . Choreografie , muziek , zang , lichteffecten ..een perfect samenspel .Het was super om dit weer in de singel te kunnen meemaken . Kris Pelzer
3 years ago
rob en diane spitaels Al jaren gaan we naar voorstellingen kijken van Sidi Larbi Cherkaoui maar donderdag kwamen we helemaal murw buiten, wat een geweldige prestaties van deze leerlingen. Ontzettend knap gedanst. Ook erg genoten van de muziek en de zang. We komen volgend jaar zeker terug kijken naar het eindejaarsproject van de afdeling Dans. Hopelijk zien we deze mensen vlug opnieuw aan werk in schitterende dansprodukties. Wat een talenten!!!
3 years ago
Guy Pauwels Guy Pauwels. Een uitzonderlijke prachtige voorstelling van het begin tot het einde. Hier hebben we jaren op gewacht. Een schot in de roos. Alle jonge dansers zouden dit moeten gezien hebben. Het fantastisch bewegingsmateriaal van Sidi Larbi Cherkaoui is ongelooflijk in een nieuwe creatie VENN verwerkt. Een welverdiende dikke proficiat voor Iris Bouche en Yasemin Kandemir en alle dansers het hele team. Je vergeet tijdens de voorstelling dat leerlingen aan het dansen zijn. De opleiding moet verder 200 procent ondersteund worden. ALLES IS IN HUIS. Het Dream Team heeft bewezen dat zij het kunnen. Er is geen weg meer terug. Het Koninklijk conservatorium DANS staat mee aan de TOP in Europa. Hier moeten we super fier op zijn.
3 years ago
Wim Willems Fantastisch. De dans was super en de live muziek en zang evenzo. Ik heb mij een enkel ogenblik verveeld en ben geboeid blijven kijken. Zeker voor herhaling vatbaar.
3 years ago
Guy Deckers Wat een explosie van kracht, kunnen en inleving. Meesterlijk hoe Cherkaoui steeds weer grenzeloze poëtische schoonheid en dramatische kracht, zowel in dans,woord en muziek op een subtiele manier weet te vermengen met een vleugje menselijke humor. De studenten hebben hun staande ovatie dik verdiend. Wat een genot !
3 years ago
jansen nancy wow wat een voorstelling; alles kwam er aan te pas qua gevoelens; verdriet,angst plezier,boosheid etc ik en mijn dochter dochter van 11 jaar die zelf op KBA danst waren zeer blij dat we deze voorstelling konden bij wonen. een dikke proficiat aan alle dansers en natuurlijk de choreografen.
3 years ago
Anne De Vester Met zijn viertjes trokken we naar de voorstelling, benieuwd wat de studenten vanuit het werk van Sidi Larbi zouden tonen. Ronduit schitterend was de voorstelling. een groot podium en een nog groter publiek waardig. Naast de dynamiet van het jonge geweld, de gelaagdheid van de inhoud, het prefecte samenspel van dans, muziek en zang was het ook fijn de drie jaren aan het werk te zien. Het gunde ons een blik op de evolutie die de studenten doormaken. Nen dikke proficiat voor iedereen; Wij ,2 vijftigers en 2 twintigers, zijn in ieder geval superfan!
3 years ago
Annemie Deconinck Ik ben helemaal weg van Cherkaoui en sinds 5 maart probeer ik iedereen in mijn omgeving 'warm' te maken en heb zo al begin juni en ook voor 'Venn' heelwat mensen meegelokt ! Deze voorstelling was magisch, speels, vol spitsvondigheden en acrobatisch sterk ! De studenten verdienden volop de staande ovatie. Dat een dansvoorstelling ook doet reflecteren is toch vrij sterk ! Hoe ver kan Cherkaoui nog gaan ? Wie niet inging op mijn voorstel om mee te komen weet nu al dat hij/zij ongelijk heeft.
3 years ago
Lien Van den Broek Ik was helemaal onder de indruk van VENN! Heel knappe choreografie, zeer mooie muziek en PRACHTIG gedanst! Heel indrukwekkend om te zien, ik ben er nog een beetje ondersteboven van!
3 years ago
Yolande Pianet Did enjoy "Venn" a lot. As a fan of Sidi Larbi s choregraphy's , I could easily recognise his personal writing. "Venn" was perfectly structured. Combination of dance and life music mixed with vocals and theater. A great oportunity for students to show what they learned during schoolyear, I can imagine they were proud to be on stage for "Venn". Dancers looked very concerned and gave the feeling to function as a linked group. Several very emotional duo's. Very intense group moments. Life musicians and singers gave more depth to this show. All in all very professional
3 years ago
Yolande Pianet Did enjoy "Venn" a lot. As a fan of Sidi Larbi s choregraphy's , I could easily recognise his personal writing. "Venn" was perfectly structured. Combination of dance and life music mixed with vocals and theater. A great oportunity for students to show what they learned during schoolyear, I can imagine they were proud to be on stage for "Venn". Dancers looked very concerned and gave the feeling to function as a linked group. Several very emotional duo's. Very intense group moments. Life musicians and singers gave more depth to this show. All in all very professional
3 years ago
veerle Fantastisch genoten van deze voorstelling. Heel erg onder de indruk van wat deze jonge mensen op de scène zetten. De voorstelling was helemaal àf. Ben vast van plan om de voorstellingen van de dansafdeling te volgen.
3 years ago
Lut Goessens Genoten van de eerste tot de laatste minuut. Vol verwondering en bewondering de zaal verlaten ! Deze voorstelling heeft mij overtuigd dat ik echt meer naar dansvoorstellingen moet gaan.
3 years ago
Guite-Aniou Sytor Goedenavond, ik heb vroeger klassiek gedanst en zou graag eens meedoen aan een dans forum- modern- voor volwassenen. Bestaat zoiets in de singel of in brussel -kaaitheater-? mvg denis de schrevel
4 years ago
Hyperlinks
Press reviews
1203 Van het leslokaal naar de rode zaal
Staalkaart maart-april 2012 - Wouter Hillaert

120622 Venn
De Morgen 22 juni 2012

For reasons of copyright we can unfortunately not show the full article. The link makes the article accessible online.

more arts campus